Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2007

Βιογραφικό





Ο Θωμάς Μπλιάτκας γεννήθηκε στη Νάουσα στις 16-01-1963. Σπούδασε Λογιστική. Είναι παντρεμένος με την Πόπη Σινοπούλου και είναι πατέρας δύο κοριτσιών, (Μαρία και Ελένη). Σήμερα εργάζεται στην θέση του διευθυντή στον Τ.Ο.Ε.Β. (Τοπικός Οργανισμός Εγγείων Βελτιώσεων) Αγροκτήματος Ναούσης.

Ιστορικό
1990-2000: Γενικός Γραμματέας του Προοδευτικού Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας. Θέση από την οποία παραιτήθηκε το 2000.
1990: Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Νάουσας με το ψηφοδέλτιο «Δημιουργική Συνεργασία» του Γιώργου Γιαννικουρή.
1994: Εκλέγεται στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Νάουσας και Γενικός Γραμματέας στο Σωματείο Υπαλλήλων Ο.Ε.Β. Ημαθίας & Πέλλης με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.
1994: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Δήμο Νάουσας με το ψηφοδέλτιο «Αναγέννηση» του Γρηγόρη Λιόλιου.
1995: Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε μέλος στο Δ.Σ. της Δημοτικής επιχείρησης Μαρμάρων.
1995-1998: Εκλέγεται στην θέση του Γενικού Γραμματέα της ΔΑΚΕ Ναούσης και Περιφερείας.
1996-1999: Εκλέγεται στην θέση του Γενικού Γραμματέα στην Τοπική Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Νάουσας.
1997: Εκλέγεται στην θέση του Γενικού Γραμματέα στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ορίσθηκε μέλος στο Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Τουρισμού (Δ.Ε.Τ.) Νάουσας. Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναπληρωματικό μέλος στην Τοπική Διοικητική επιτροπή του υποκαταστήματος ΙΚΑ Νάουσας.
1998: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τον διευρυμένο Δήμο Νάουσας με το ψηφοδέλτιο «Νέο Ξεκίνημα» του Τρύφωνα Μαρκοβίτη.
1999: Εκλέγεται στην θέση του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Νάουσας καθώς επίσης και στην θέση του Προέδρου στην ΔΑΚΕ Ναούσης & Περιφερείας.
2000: Εκλέγεται στην θέση του Προέδρου στο Σωματείο Υπαλλήλων ΟΕΒ Ημαθίας και Πέλλης.
2001: Εκλέγεται στην Νομαρχιακή Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας ως υπεύθυνος στον Συνδικαλιστικό Τομέα. Επίσης εκλέγεται και στην θέση του Αντιπροέδρου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας.
2002: Στις 30 Απριλίου παραιτείται από πρόεδρος της Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νάουσας και από την ΝΟΔΕ Ημαθίας για να συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο υπερκομματικό ψηφοδέλτιο του Βασίλη Τζώρτζη «Νέο ξεκίνημα, Νάουσα πρώτη πόλη ξανά». Στις 18 Δεκεμβρίου εκλέγεται Γενικός Γραμματέας στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νάουσας και εκπρόσωπος στην ΓΣΕΕ με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ.
2003 : Στις 26 Ιουνίου Εκλέγεται και πάλι στην θέση του Προέδρου στο Σωματείο Υπαλλήλων ΟΕΒ Ημαθίας και Πέλλης.
2004 : Εκλέγεται από το 32ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στο Γενικό Συμβούλιο της ΓΣΕΕ. Συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΑΚΕ και στην Εκτελεστική της Επιτροπή.
2006 : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη Νάουσα" του Γιάννη Σπάρτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: