Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2009

ΑΝΔΡΑΣ! ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ;

ΑΝΔΡΑΣ! ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ; Ένα βιβλίο της φίλης μου Λένας Καρασάββα που αξίζει να το διαβάσει ο καθένας μας, ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ανεπιφύλακτα.

Στο facebook υπάρχει ένα γκρουπάκι φίλων και υποστηρικτών του βιβλίου, βρίσκεται στη διεύθυνση : http://www.facebook.com/profile.php?id=1071987932&ref=profile#/group.php?gid=21876797570&ref=mf

Ολα τα μέλη του γκρούπ θα έχουν έκπτωση για την αγορά του βιβλίου "Αντρας! Παίρνεις ένα χάπι και σου περνάει;" καθώς επίσης και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή στην διεύθυνση που θέλουν να το παραλάβουν. Παράδοση εντός τριών ημερών. Όλα τα παραπάνω ισχύουν για τις παραγγελίες που θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο στον εκδοτικό οίκο.
Όσοι επικοινωνήσετε μη ξεχάσετε μαζί με το όνομα σας να αναφέρεται πως είστε μέλη!

Όσοι θέλετε μπορείτε να το παραγγείλετε στο e-mail lenakarasavva@windowslive.com
ή να στείλετε μήνυμα στο προφίλ
http://www.facebook.com/inbox/?drop&ref=mb#/profile.php?id=1071987932&ref=profile
Θα το παραλάβετε σε 3 εργάσιμες μέρες, με δωρεάν έξοδα αποστολής, στην διεύθυνση που θέλετε.

 

ΑΝΔΡΑΣ! ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ;

Περιγραφή: ΑΝΔΡΑΣ! ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ;

Όταν η φύση αποφάσισε να με χτυπήσει φιλικά στην πλάτη για να μου υπενθυμίσει πως έφτασε η ώρα να εκπληρώσω τον προορισμό μου ως άνθρωπος και ως γυναίκα πάνω σε αυτή τη γη... η πρώτη μου αντίδραση ήταν να αναφωνήσω δυνατά και με σθένος: "Ζήτω το Έθνος!..." Διότι μόνο με υψηλό πατριωτικό φρόνημα θα μπορούσα να επιβιώσω από τον πόλεμο που μας έχει κηρύξει το αρσενικό γένος εδώ και κάτι αιώνες. Και μη νομίζεις πως είναι σοβαροί οι λόγοι... Απλώς δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμη πώς γίνεται αφού τους έπλασε πρώτους ο Θεός... να έρχονται μια ζωή δεύτεροι και καταϊδρωμένοι... Και επειδή, όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορούσαν να τα βάλουν με τον Μεγαλοδύναμο, που μόλις είδε τι μπουμπούκια ήταν... χάρισε σε μας μυαλό για να 'χει μέλλον αυτός ο κόσμος... θεωρούν σωστό να ξεσπάνε πάνω μας όλα τους τα απωθημένα... ξεχνώντας, τα χρυσά μου, πως μπορεί ο πόλεμος να είναι αρσενικού γένους... η νίκη όμως... είναι θηλυκού! Εξακριβωμένο και αδιαμφισβήτητο!"

Ετικέτες Technorati: ,
Δημοσίευση σχολίου