Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Νεανική ματιά

Απόσπασμα από την Δίμηνη έκδοση της πολιτιστικής ομάδας του 2ου Γυμνασίου Νάουσας.

Νεανική ματιά ΝΟΕ-ΔΕΚ 2010

Νεανική ματιά ΝΟΕ-ΔΕΚ 2010ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ.

Τι θα έκανες αν ο μπαμπάς σου οδηγούσε ένα φορτηγάκι με μια πελώρια κατσαρίδα στην οροφή που τη λένε Μαξ, η μαμά σου επιμένει ότι το κινητό είναι άχρηστο, η μικρή αδερφή σου σε ξυπνάει για να διώξεις την κακή νεράιδα που θα της βγάλει τα δόντια και τα παιδιά του καινούριου ιδιωτικού σχολείου πιστεύουν ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ; Τότε σε λένε Νίκι Μάξουελ, είσαι.... ΞΕΝΕΡΩΤΗ και έχεις κάθε δικαίωμα να ξεσπάσεις στο ημερολόγιό σου!Δήμητρα Γιαννακούδη

Αυτή είναι η ιστορία της Νίκι Μάξουελ, ενός 13χρονου κοριτσιού το οποίο πήγε σε καινούριο ιδιωτικό σχολείο και όπου εκεί θα ζήσει μεγάλες αστείες περιπέτειες! Περιμένει από τη μαμά της αυτό που θέλει τόσο πολύ- ένα καινούριο iphone ... αλλά αντί για αυτό η μαμά της θα της πάρει ένα ... ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ !!

Θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια, ένα από αυτά είναι η Μακένζι, ένα κορίτσι από την παρέα των ΔΗ.ΘΕ.Ν (Δημοφιλείς Θεοί & Ντίβεs). Άραγε θα καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των άλλων ή απλά θα συνεχίσει να είναι ΜΙΑ ΞΕΝΕΡΩΤΗ; Είναι ένα πολύ ωραίο Βιβλίο γιατί έχει αρκετά στοιχεία από την πραγματική μας ζωή!!

Συγγραφέας: Ρέιτσελ Ρενέ Ράσελ.  Εκδόσεις: Ψυχογιός.

Δήμητρα Γιαννακούδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: