Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Συνέντευξη στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ της 09-05-2014

20140509_120941
- Έχεις μακροχρόνια ενασχόληση με τα κοινά. Γιατί αποφάσισες να κατέλθεις με την Δημοτική Ανανέωση του Τάσου Καραμπατζού ; IMG_4669 - ΑντίγραφοΈμαθα να δίνω μάχες για όσα πιστεύω από την πρώτη γραμμή. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να λείψω από το προσκλητήριο του Δήμαρχου, που θα κρίνει την πορεία της πόλης μας για τα επόμενα χρόνια. Κατεβαίνω σαν υποψήφιος, για να βοηθήσω να διατηρήσει ο Τάσος Καραμπατζός και η «Δημοτική Ανανέωση» τον πρωταγωνιστικό ρόλο για το καλό της νέας Καλλικρατικής Νάουσας και του κάθε δημότη. Γιατί στα δύσκολα χρόνια που ζούμε η εμπειρία είναι αυτό που θέλουμε για μας οδηγήσει σε ήρεμα και ασφαλή λιμάνια με προοπτική την επανεκκίνηση για την ανάπτυξη που μας αξίζει. Έτσι έμπειρα, εξασφαλίζουμε συνδυασμό οικονομικής ανάπτυξης, κοινωνικής συνοχής και σίγουρης πορείας της Νάουσας στα χρόνια που έρχονται. Ζητώ την υποστήριξη και την ψήφο των συμπολιτών μου, για να βοηθήσω να κερδίσει η Νάουσα και η περιφέρεια αυτά που πραγματικά μας αξίζουν, για να προωθήσω μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν και τέλος για να συμβάλω στην πολυπόθητη ανάπτυξη της πόλης ώστε να μπορέσει να δημιουργήσει θέσεις εργασίας και να κρατήσει εδώ τα παιδιά μας.
 - Πως εκτιμάς την προεκλογική κίνηση και το κλίμα;
Η Νάουσα έχει παράδοση στον πολιτισμένο και άψογα δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα των παρατάξεων. Με εξαίρεση ένα υβριστικό και συκοφαντικό δελτίο τύπου, που λόγω της απειρίας, έχει εκδώσει μία παράταξη, θεωρώ πως οι υποψήφιοι έχουν σταθεί αντάξια στην σοβαρότητα της εποχής και έντιμα διεκδικούν αυτό που θεωρούν καλό για την πόλη. Εύχομαι και ελπίζω αυτό το καλό κλίμα να συνεχιστεί μέχρι και το τέλος των εκλογών, χωρίς άλλες κακές παρενθέσεις.
- Με τι κριτήριο θα πρέπει να αποφασίσει ο Δήμος Νάουσας την επόμενη μέρα;
Στην πόλη και τον κάμπο της έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σημαντικά βήματα και έργα. Η αξιοποίησή τους είναι οδηγός και εργαλείο για την επόμενη μέρα. Σαφώς και μας αξίζουν πολύ περισσότερα σε έργα υποδομής, τοπικής ανάπτυξης και καλύτερης ποιότητας ζωής. Με αυτούς τους στόχους πρέπει να αποφασίζουμε για το μέλλον της πόλης και αυτούς τους στόχους θέλω να υπηρετήσω μέσα από την παρουσία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σημαντική παράμετρος που θα πρέπει να συνοδεύει όλα τα παραπάνω είναι το να έχουμε πάντα στη σκέψη μας ότι οι συνδημότες μας ζουν και δραστηριοποιούνται μέσα σε ένα γενικότερο περιβάλλον κρίσης όπως και όλοι οι πολίτες της χώρας μας, αυτό κρίνω ότι για πολλά χρόνια ακόμη θα έχει τα σημάδια του και οι σχεδιασμοί και αποφάσεις μας να συμβαδίζουν μαζί του.
- Γιατί θα πρέπει ο Ναουσαίος να δώσει την ψήφο του στον Θωμά Μπλιάτκα ;
Γιατί η μέχρι σήμερα πορεία μου, έχει αποδείξει ότι ξέρω, θέλω και μπορώ να σταθώ δίπλα σε κάθε δημότη. Να είμαι χρήσιμος για τον τόπο μας, γιατί μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα είμαι υπεύθυνα δίπλα σε κάθε διεκδίκηση, σε κάθε προσπάθεια να λυθούν προβλήματα και η Νάουσα να ξεπεράσει την κρίση βγαίνοντας από αυτήν πιο ενωμένη και πιο δυνατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: