Αναζήτηση σε αυτό το ιστολόγιο

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2007

Πανελλαδική προβολή της Νάουσας

Πανελλαδική προβολή της Νάουσας

Ξεκίνησε και θα ενταθεί το επόμενο διάστημα η προβολή της Νάουσας ως τουριστικός προορισμός, ενόψει της χειμερινής περιόδου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Δήμου, προβλέπεται η δημοσίευση καταχωρήσεων και αφιερωμάτων για τη Νάουσα (Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5 Πηγάδια, Άλσος Αγίου Νικολάου, Σχολή Αριστοτέλους, Οινοποιεία κ.ά) σε εφημερίδες και περιοδικά μεγάλης κυκλοφορίας.
Ήδη αφιερώματα για τη Νάουσα έχουν δημοσιευθεί στα κυριακάτικα φύλλα των εφημερίδων "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" και "ΕΘΝΟΣ", ενώ ειδικό αφιέρωμα πρόκειται να δημοσιευθεί το Δεκέμβριο στο περιοδικό "ΓΕΩΤΡΟΠΙΟ" της εφημερίδας "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" και σε άλλες μεγάλες εφημερίδες. Επίσης, εξετάζονται οι δυνατότητες προβολής σε τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς με τη μετάδοση τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών διαφημιστικών μηνυμάτων.
Εν τω μεταξύ όλο και αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών στο δικτυακό τόπο (site) του Δήμου Νάουσας στο internet (http://www.naoussa.gr/). Είναι χαρακτηριστικό ότι η ιστοσελίδα του Δήμου "αλώθηκε" την περασμένη εβδομάδα, όταν οι επισκέπτες σε μια μόνο ώρα ήταν…(συμπτωματικός ο αριθμός) 1453!
Από τις αρχές του 2007 ο αριθμός των επισκεπτών ξεπερνά τους 560.000. Επίσης, το site του Δήμου, που κατά γενική ομολογία Ναουσαίων και μη είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα, παρέχει την απευθείας πρόσβαση των χρηστών (link) στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Κέντρου Σχολής Αριστοτέλους καθώς, και στη νέα ιστοσελίδα του Δήμου για το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανάπλασης της Αράπιτσας (http://www.arapitsa.gr/।).
Δημοσίευμα απο την καθημερινή εφημερίδα Ημαθίας "ΛΑΟΣ".
Δημοσίευση σχολίου